Rezervasyonlarim
Villalarda Temizlik
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Villalarda Temizlik

VİLLALARDA TEMİZLİK İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Villalarımızda temizlik işlemi her giriş çıkışta özenle yapılmaktadır. Öncelikle Çıkışlarda yataklarda bulunan yastık çarşafları,yataktaki örtüler,banyo havluları,şezlong havluları,pikeler,tuvaletlerdeki peçete kağıtları gibi şeyleri tamamen villadan çıkartıyoruz ardından temasın en çok olduğu olabileceği şeylere doğru yöneliyoruz örneğin prizler,musluklar,sandalyeler,kumandalar,kapı kolları,masalar,banyo yüzeyleri,mutfak,koltuklar,mutfaktaki tüm araç gereçler,tabaklar vs dolaplar,fırın, gibi önemli şeyler temizlenmektedir ve bunun adına Süper temizlik ifadesini kullanmaktayız.

Banyo ve mutfaklar, mikrop barındıran bölgelerin başında sayılabilir. Banyo ve mutfak söz konusu olduğunda, özellikle dolap ve çekmece kolları, çekmeler ve cephelere odaklanılıyor. Mutfaklarda, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ve ekmek kızartma makinesi fırını gibi cihazların kulpları ve önleri de mutlaka iyi ölçüde temizleniyor.

Mutfak masası veya tüm masa gibi yüzeyleri olan nesneler için önce tüm parçaları çıkarılıyor ve yüzeyleri bir mendil ya da sprey yardımıyla siliniyor. Ayrıca çatal-bıçak takımları ve mutfak aletleri diğer endişe alanlarından bazıları olarak biliniyor.

En az %80 alkol içeren alkol bazlı mendil veya sprey kullanılıyor ve yüzeyler iyice kurulanıyor.

NASIL DEZENFEKTE EDİLİYOR?

Kirli herhangi bir yüzey, önce su ve sabun / deterjan kullanılarak temizlenir. Daha sonra yaklaşık %80 oranında alkol içeren veya çamaşır suyu içeren dezenfektan bir ürün kullanılıyor. Sirke ve diğer doğal ürünler ise kullanılmamaktadır. 

Temizlik ve Dezenfekte Etmek Arasındaki Fark?

Virüsten korunmak için izlenebilecek en iyi yöntem, önce çok amaçlı bir temizleyici kullanarak kiri temizleyerek yüzeyleri temizlemek ve daha sonra virüsten kurtulmak için dezenfektan uygulamaktır.

Temizleme; mikropların, kirin ve yabancı maddelerin yüzeylerden uzaklaştırılmasını ifade etmektedir. Dezenfekte etme kavramı ise, yüzeylerdeki mikropları öldürmek için kimyasalların kullanılması anlamına gelir. Yüzeylerde bulunan mikropları öldürerek, enfeksiyon yayılma riskinin önlenmesini sağlar.

 

Süper Temizlik yapılan villa havuzları gönül rahatlığıyla kullanabilmeniz mümkün. Villada tatilin en büyük avantajlarından biri, tatiliniz süresince villa sizden başka kimse olmaması, yani sadece size ait olması. Villanıza giriş yapmadan hemen önce Süper Temizlik işlemi uygulanır. Rahatlık ve huzur içerisinde villanıza giriş yaptıktan sonra, tatiliniz süresince kimse sizi rahatsız etmez.

Siz de hijyen bakımından her türlü kontrolü yapılmış ve dezenfekte edilmiş villalarda tatilinizi geçirmek istiyorsanız villarotam.com adresinden istediğiniz bölgedeki villaları inceleyebilir ve güven içinde tatil yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu tatiller dileriz 😊

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış