Rezervasyonlarim
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Villada Kalmak için Dikkat Edilmesini Gerekenler

 Villa Sektörü


 


Villa tatili, ülkemizde son zamanlar oldukça popüler hale gelmiş durumda ve son yıllarda bir çok tatilci tarafından ilgi görmektedir. Villada tatil uzun yıllardır var olan bir sektör fakat profesyonelce yapılmadığı için bu kadar bilinmiyordu. Villa sektörü özellikle Avrupa ve Amerika'da yoğunlukta olmakta olup ülkemizde Kalkan civarında oldukça yoğun bir ilgi görülmeye başlanmıştır.Ülkemizde bulunan prfesyonel villa kiralama firmaların da bu konuda çabası büyüktür. Bu firmalar yer ve yabancılara hem villa kiralıyor hem de satabiliyor.

Ne Tarz Villalar Var ?
 


Özellikle Kalkan bölgesinde bir çok villa seçeneğine raslamak mümkün. Bunları sayacak olursak ; lüks villa, denize çok yakın villa, manzaralı villa, çocuk havuzlu villa, mutassıp( muhafazakar) villa, havuz terası dışarıdan görünmeyen villalar, doğa içerisindeki villalar, balayı villaları, kış aylarına uygun villalar, ekonomik villalar vs. bir çok seçenek bulunmaktadır. Her aileye uygun villa bulunmasına karşın her bütçeye uygun villada bulunmaktadır. Düşük sezon olarak adlandırılan Nisan-Mayıs ve Ekim aylarında günlük 200 tl başlayan villalar bulmanız mümkün. Yüksek sezon olarak adlandırılan Haziran-Temmuz-Ağustos ise günlük 500 TL'den başlıyor.

Neden Villa ?

 


Tatilciler otellerde havuzu artık bir çok kişiyle paylaşmak ve güneşlenmek için şezlong kapma yarışına girmek istemiyor. Bir çok şey için sıra beklemek istemiyorlar. Kısacası kendi evlerinde kendi kurallarıyla yaşamak istiyorlar. Bu sebeplerden dolayı villada tatil bir çok tatilciye cazip hale geliyor. Villada tatil yapmak isteyen bir çok kişi, hem fiyatın daha uygun geldiğini hemde kendi kurallarımızla tatil yapmak istemesinden daha uygun hale geldiğini söylemektedir. Muhafazakar balayı çiftleri ise villa tatilinden haberdar olmadıkları için muhafazakar otellerde ayrı ayrı havuzlarda tatilini geçirmek zorunda kalıyorlar ve balayının bir anlam ifade etmediğini söylüyorlar. Bunun gibi bir çok sebepten dolayı otellerde değil artık kiralık villalarda daha uyguna tatil yapacaklarını belirtiyorlar.

Dikkat Edilmesi Gerekenler


Özellikle Kalkan bölgesi villa kiralamada Türkiye'nin kalbi noktasındadır. Türkiye'de villa kiralama ve balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği bölgedir. Villa kiralamada dikkat etmeniz gereken bazı husular vardır. Beğendiğiniz villa piyasanın ortalama ne kadar altında veya üzerinde. Kiralamak istediğinizi söylediğinizi gerçek bir kiralama acentası bu teklifinizi kabul edecektir. Vergi levhalarını görmenizi isteyebilirsiniz, çok fazla indirim yapıyorlar mı bu hususlar villa kiralamada özellikle dikkat etmeniz gereken unsurlardır. Bazı dolandırıcılar insanların iyi niyetinden faydalanabiliyorlar, yurt dışındaki villaların fotoğraflarını internette bulup Kalkan'da gösterebilirler. Bu gibi dolandırıcılığa maruz kaldığınızda mutlaka savcılığa şikayet ediniz. Sizden başka kişiler madur edilmesin.


 

kiralık villalar - ucuz  villalar - kalkan villalar- muhafazakar villalar


 

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış