Rezervasyonlarim
Villa Kiralama
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Villa Kiralama

Villa Kiralama Villada Tatil

Yıl boyunca çalıştınız ve uzun süre bekletiğiniz tatil zamanınız geldi. Şehir gürültüsünden ve iş hayatının sizlere yarattığı stresten kurtulacağınız ailenizle ve sevdiklerinizle zaman geçireceğiniz bir tatil geçirme fırsatını yakaladığınız güzel bir tatil ve sizlere ait özel havuzun olduğu Akdenizin en güzel plajında bir tatil sağlayan kiralık villalarda bir tatil yapma olanağı vermekte.
Villa kiralamada uzun süre hizmet veren Villarotam güvencesi ile, Akdenizin en güzel plajının çevresinde yer alan yüzlerce villalar arasında, yıl boyuncu hayal ettiğiniz tatili yapabilirsiniz. 

Villada tatil seçeneklerinde sadece size ait, tamamen sizlerin istekleriniz doğrultusunda tasarlanmış villa seçenekleri mevcuttur.
Yurt dışında Avrupa başta olmak üzere yaygın olarak uygulanmakta olan villa kiralama sistemi son yıllarda Türkiye'de popüler hale gelmeye başlamıştır. 

Neden Villa Kiralama

Birbirinden farklı seçenekler mevcuttur. İster bir dağın eteğinde isterseniz denize sıfır bir villada konaklayabilirsiniz.
Vila kiralama sizlere ailenizle ve çocuklarınızla geniş yüzme havuzlarında ve bahçesinde birlikle zaman geçirme şansı vermektedir.
Tanımadığınız tatilcilerle aynı ortamı paylaşmamaktasınız.Villa kiralamasadece size ait özel havuz ve bahçede zaman geçirmenizi sağlıyor.

İstediğiniz zaman kahvaltı yapabilir ve akşam yemeği yiyebilirsiniz. Tam donanımlı mutfak gereçleri mevcuttur.
Villa kiralamasizleri sınırlandırmaz. İstediğiniz yerde güneşlenebilir ve istediğiniz saat havuza girebilirsiniz.
Yemeğinizi, kahvaltınızı ister villada yiyin isterseniz yüzlerce restaurant arasında birinde yemeğinizi yiyin.
Villa kiralama tamamen sizlerin konforunu düşünerek dizayn edilmiştir.


Villa ile Otel Farkları

Kalabalık aile ve arkadaş grupları için villa daha ucuz hale gelir fakat otelde tam tersi bir durum söz konusudur.Sitemizde yüzlerce villa vardır böylelikle sizlere en uygun villayı seçip konaklayabilirsiniz.
Havuz ve bahçe bakımını sizler için görevliler tarafından her gün yapılmaktadır.Sizler villaya girmeden temizlik ve bakımı yapılmaktadır ayrıca haftalık ücretsiz temizlik yapılmaktadır.Sizlere 7/24 saat herhangi bir sorununuzda yardımcı olmaktayız.Villalarımız tam mutfak donanımlıdır böylelikle kendi elbiselerinizi yıkamak için otellerde olduğu gibi ekstra ücret vermeniz gerekmemektedir
5 yıldızlı bir otelde 5 kişilik bir ailenin başlangıç ana yemek ve içecek ücretlerini hayal bile edemiyorum.Bir çok villarımızda bulunan berbekü ve mutfak gereçleriyle ile kolaylıkla kendi yemeğinizi yapabilirsiniz.


Villalarımızda konakladığınız zaman istediğiniz yerde güneşlenebilirsiniz. Kendi müziğinizi sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz , havuzun çevresi perdeleme sistemi ile korunaklı hale getirildiği için muhafazakar ailelerimiz rahatlık tatilin tadını çıkarabilirler.
Villarımız 5 yıldızlı otellerden daha fazlasını sunmaktadır.Kablolu TV , ücretsiz Wİ-Fİ , DVD oynatıcılar , mükemmel manzaraya sahip sonsuzluk havuzları , muhafazakar ailelerimiz için tam korunaklı havuzlar , her odada klima , tam donanımlı mutfaklar , barbekü ve daha fazlası… Bir çok villamızda ev jimnastik salonları , saunalar , Playstation , bilardo masaları , masa tenisi , tabu-tavla-okey-monopoli benzeri oyunlar , ısıtmalı havuz , kapalı havuz , jakuzi ve bunlar için otellerde olduğu gibi 2 saat sıra beklemek zorunda değilsiniz.
Son zamanlarda lüks villapazarının artmasına bağlı olarak rekabet ortamını doğurmuştur.Bu durumla beraber villalarımızın kalitelirliği artmıştır.Bu rekabet ortamı iç mobilyanın ve villaların olanaklarının ( sauna , sıcak havuz , jakuzi vb. ) da artmasına  sebep olmuştur. Oluşan bu rekabetle birlikle fiyatlarda da ciddi bir düşül söz konusu olmuştur. Villalarımız son derece zevkli ve konforludur.
5 yıldızlı bir otelin her gün saat 5 civarında  kalabalık ve gürültülü ortamın olmasından etmiyor musunuz ? Özel villada en iyi zamanlardan birisi güneşin batışı gibi zamanlarda havuzda manzaranın tadını çıkarmak istemez misiniz ? Bazı güzel anlar fotoğraflardan , broşürden ve web sitemizdeki fotoğraflardan yakalanmaz. Bu gibi anlar onlardan birisi ve sizleri iş yoğunlu temposundan bir nevi uzaklaştıracak.

 

Villa Kiralama Düşündüğünüzden Daha Kolay

Daha önce hiç bir villa kiralamamışsanız veya başka bir kiralama sitesi aracılığıyla bir villa kiralamayı denemişseniz, villa kiralamanın olduğundan daha karmaşık olduğunu düşünebilirsiniz.
Villarotamgenç ve dinamik bir çalışma ekibine sahiptir
www.villarotam.com üzerinden 7/24 canlı yardımdan destek alabilmektesiniz.
İletişim numaralarını arayıp villa kiralama hakkında bilgi alabilirmektesiniz.

 

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış