Rezervasyonlarim
Üzümlü Köyü Hakkında
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Üzümlü Köyü Hakkında

Üzümlü Köyü

Kalkan’ın neredeyse merkezinde fakat bir o kadar da doğa içerisinde yer alan Üzümlü Köyü, daha önce hiç yaşamadığınız tatları deneyimlemeniz için ziyaretçilerini bekliyor. İsmini bölgeyi kaplayan asma ağaçlarından alan Üzümlü, aynı zamanda tadı damağınızda kalacak, sarı rengi ile meşhur üzümlerin memleketi. Gelin Üzümlü Köyü'nde huzurlu bir villa tatili nasıl yapılır ve gezilecek yerler nelerdir inceleyelim.

Aracınız ile sadece 15 dakikada Kalkan merkeze ulaşabileceğiniz Üzümlü, hem gözlerden uzak hem de keyifli bir tatil yapabilmek için tam olarak ihtiyaç duyduğunuz yer. 

Üzümlü Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Üzümlü Köyü’ne ulaşım fazlasıyla kolay. Eğer özel aracınız bulunuyorsa, sadece Kalkan’a gitmeniz ve15 dakikalık bir yolculuk yapmanız yeterli.  Araçsız seyahat eden misafirlerin de kolayca ulaşabilecekleri bir konumda olan Üzümlü Köyü’ne, Kalkan’dan ve Kaş’tan kalkan minibüsler ile gitmek mümkün.

Üzümlü Köyü Doğası

Asma yaprakları ile kaplı olan köy tam anlamıyla bir doğal cennet. Özellikle zeytincilik ve üzümcülüğe dayalı bir ekonomiye sahip olması sayesinde, yeşil alanların korunarak tutulmasının sağlandığı köy, doğasını hiç bozmadan saklamayı başarmış. Yoğun yapılaşmanın olmadığı bu köyde, size özel bir kiralık villada yapacağınız tatil sizi adeta başka bir dünyaya götürecek ve hiç yaşamadığınız deneyimleri deneyimlemenizi sağlayacak. 

Üzümlü Köyü’nde Oksijen İle Başbaşa

Doğal ortamını hiçbir şekilde bozmadan korumayı başaran köy, tatiliniz sırasında sizi gerçek anlamda stresten arındıracak. Şehir hayatından uzaklaşarak, kendinizi doğanın ortasına bırakabileceğiniz bir tatil için Üzümlü Köyü sizi bekliyor.

Yapılaşmanın az olması, araç trafiğinin neredeyse hiç görülmemesi ve özellikle tamamı size ait, her türlü stresten uzak bir villada konaklayabileceğiniz Üzümlü Köyü, yıl boyu biriken yorgunluğunuzu sadece birkaç saatte atmanızı sağlayacak.

Üzümlü Köyü’nde Muhafazakar Aile Tatili

Havuzu tamamen size özel bir villada tatil yapmanın, güneşin ve atmosferin tadını doya doya çıkarmanın mümkün olduğu Üzümlü, size hayatınız boyunca unutamayacağınız anlar yaşatmak için hazır.

Üzümlü Köyü’ndeki Restoranlar

Size özel kiralık villanızın tadını çıkardıktan, havuzunuda doya doya yüzdükten sonra, evinizin konforundaki mutfağınızda yemek yapmak yerine restoranları tercih ediyorsanız, Üzümlü Köyü’nde değerlendirebileceğiniz çok sayıda alternatifiniz bulunuyor.Villalarınza sadece 3 5  dakikalık sürüş mesafesinde bulunan restaurantalar ve marketlerle tatilinizi daha da güzelleştirebilirsini.

 

Üzümlü Köyü Çevresinde Gezilecek Yerler

Likya medeniyetlerinin uğrak noktalarından birinde yer alan Üzümlü Köyü, turistik gezi yapmanız için de fazlasıyla uygun bir yerde bulunuyor. Çevrede pek çok lahit ve antik kalıntı bulmanız mümkün. Tarihten hoşlananlar için bu noktalar mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında bulunuyor.Bunun dışında, asma bahçeleriyle meşhur olan Üzümlü Köyü’nde, asma bahçelerine özel olarak vakit ayırmanız da tavsiye ediliyor.

İnternet sitemiz üzerinden Üzümlüde bulunan villalarımızı kontrol edebilir ve beğendiğiniz villalar hakkında bizlerle iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Üzümlü çevresindeki villalarımız genelde Mufazakaraileler için ve balayı çiftleri için tasarlanmıştır . Ailenizle beraber doya doya muhteşem tatil sizleri bekliyor hiç bir sıkıntı problem güvenlik problemi yaşamadan Tatilinizi en içten rahatlıkla ve konfor içinde yaşayabilirsiniz.

Üzümlü Bölgesindeki villalarımızı buraya tıklayarakgörebilirsiniz.

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış