Rezervasyonlarim
Fethiye Hisarönü Hakkında Bilgi
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Fethiye Hisarönü Hakkında Bilgi

Fethiye Hisarönü hakkında genel bilgi

Hisarönü, gece hayatı, neon ışıkları ve dans edebileceğiniz birbirinden güzel klüpleri ile şehrin kalbi sayılır. Ölüdeniz ile Fethiye arasında bulunmaktadır. Restoranlar, barlar, kulüpler ve mağazalarla doludur. Gündüzleri sakin bir kasabadır. Tatilciler gündüzlerini sadece 4 km uzaklıktaki ve dolmuş ile 10 dakikada kolayca ulaşılabilen Ölüdeniz plajında geçirirler. Aynı dolmuş Ölüdeniz'den kalkıp Hisarönü'nü turladıktan sonra 10 km mesafede olan Fethiye'ye gider. Hisarönünde konaklayan tatilciler gündüzleri gezmek için Fethiye ve Çalış Plajı'nı da tercih ederler. Dolmuşlar Ölüdeniz ve Fethiye'den her 5-10 dakika da bir hareket ederler.

Hisarönü, renkli gece hayatı ile popülerdir. Burada ana caddede yürüyebilir, yerel dükkanlardan alışveriş yapabilir, dünyanın her yerinden farklı lezzetler sunan mutfaklardan güzel atıştırmalıklar veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Bölgenin en iyi DJ'leri ile güzel bir gece geçirmek için bir bar ya da klübü ziyaret edebilirsiniz. İlginç dans şovları, kabare şovları, köpük partileri ve canlı konserler sunan işletmeler de bulabilirsiniz.

Hisarönü, gece hayatı ve restoranlarının yanı sıra birçok farklı otel ve pansiyona da ev sahipliği yapmaktadır. Ölüdeniz ve Fethiye bölgesinin en iyi otellerinden bazıları buradadır. Hisarönü, Babadağ, Kayaköy ve Fethiye'nin buluştuğu bir noktadadır. Her köşesi çam ağaçlarıyla kaplıdır. Ölüdeniz ve Fethiye'den daha yüksek bir seviyede olduğu için burada hava çok daha serindir ve çam ormanları esintisi gecenize taze bir hava katar.

Ovacık

Ovacık aslında Hisarönü ile aynı yerdedir. Hisarönü'nün başlangıç kısmı, oteller, pansiyonlar ve özel mülklerle doludur. Birkaç dakikalık yürüyüş sizi Hisarönü merkezine götürür. Ovacık çoğunlukla Hisarönü'nün konaklama alanlarının olduğu kısmıdır.

Gece Hayatı

Tüm barlar ve kulüpler, çoğunlukla benzer tür müzik ve kokteyller sunmaktadır. Dürüst olmak gerekirse hepsi hoş ve zevkli mekanlardır, ancak bu barların ve kulüplerin bir kısmı daha renkli aktivitelere ev sahipliği yaparlar. Ünlü olanlar Zombie Bar, Grand Boozey, Timeout, Revolution ve Barrumba'dır. Size sokakta yürümeyi, bütün barlara ve kulüplere göz atmanızı ve en iyi olanı kendiniz bulmanızı öneriyoruz. Hepsi aynı sebeple oradalar, sizi eğlendirmek için.

Restoranlar

Villa rotam incelemelere göre kasabadaki restoranların çoğu güzel ve farklı tatlar sunmaktalar. En popüler olanlar Pine Hill, Suzanne's Restaurant, Shine India, El Nino, Dragonaro, Domino's, English and Bees Knees'dir. Ancak sokakta bulunan tüm menülere bir göz atın, zevkinize uygun bir tad keşfedeceksiniz.

Konaklama

Hisarönü ve Ovacık, Oteller, Pansiyonlar ve özel mülklerle doludur. Güzel bir otel, bir aile tarafından işletilen pansiyon veya özel mülk kiralama sistemini seçebilirsiniz. Hepsi de konaklama için güzel seçeneklerdir. Gösterileri, eğlenceleri ve iyi bir hizmeti tercih ediyorsanız otel veya pansiyonu tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Aileniz ile rahat bir tatil istiyorsanız, birçok özel villa, havuzlu villa ve apart bulabileceğiniz şirketler vardır.

 

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış