Rezervasyonlarim
Ucuza Uçmanın Yolları
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Ucuza Uçmanın Yolları

En Ucuz Uçak Rezervasyonu Nasıl Yapılır

 

Hepimiz, belirli bir hedefe mümkün olan en ucuz uçuşları ayırmaya çalışırken, sürekli ve sürekli arama yaptık. Sonsuz arama motorları ve sürekli dalgalanan fiyatlar ile tutumlu uçuş rezervasyonu yaklaşımı çok fazladır. İşte size bir sonraki uçuşunuz için zaman, hayal kırıklığı ve en önemlisi para tasarrufu sağlayacak bazı önemli ipuçları.

1.Aramalarınızı Gizli Sekmeden Yapmaya Özen Gösterin

 

Web tarayıcınızla bir kaç kez aradıktan sonra uçuş fiyatının değiştiğini düşünmek delice gelebilir. belirli bir rota tekrar tekrar arandığından tarayıcınızdaki çerezlerden dolayı uçuş fiyatları artar. Çünkü site fiyatları daha da yükselmeden hızlı bir şekilde uçuş rezervasyonu yapmak için sizi korkutmak ister. En düşük fiyatları görmek için daima gizli sekme modunda uçuş araması yapın.

Google Chrome'da gizli sekme moduna açmak içinCtrl + Üst Karakter + N tuşlarına basmanız yeterli olacaktır. Bu bilgilerinizin izlenmediği yeni bir tarayıcı penceresi açar, böylece arama yaparken fiyatları şişirmez.

Gizli sekmeyi her açtığınızda çerezleriniz sıfırlanır. Dolayısıyla her bir uçuş araması için temiz bir sayfa listesiyle başlamak istiyorsanız tüm gizli pencerelerinizi kapatın, yeni bir pencere açın ve ardından uçuş aramanızı gerçekleştirin.

2. En İyi Uçuş Arama Motorlarını Kullanın

Bazı arama motorlarında uçuş maliyeti oldukça yüksek olmasına rağmen bazı arama motorlarında ise kendi reklamlarını yapmak için fiyatları oldukça aşağıda tutar. Sizlere arama motorlarının bazılarını aşağıda belirteceğim.

Skyscanner ( uygulamasını indirebilirsin) ( ilk seçenek olarak bunu kullanabilirsiniz )

Momonda( Skyscanner gibi ama bazen daha uygun fiyatlar olabiliyor )

Kiwi.com  (Daha ucuz rotaları oluşturmak için havayollarını bir araya getirir. )

 

2018 yılına kadar çoğu havayolları sunduğumuz geniş arama motorlarında görünecek. Yine de% 100 emin olmak istiyorsanız, bölgesel bütçe havayolları için ek bir arama yapabilirsiniz. Son olarak, tek bir arama motoru sürekli olarak mükemmel değildir.

 

3. Uçaçak En Ucuz Günü Belirlerleyin

Salı günü tasarruf etmek için özel olarak Salı günü rezervasyon yapmak konusunda birçok teori mevcut olsa da, gerçekte hangi günlerin uçacak en ucuz günler olduğuna dair tutarlı bir gerçek yoktur. Çoğu zaman bir hafta içi uçmak daha ucuzdur, ancak bu her zaman böyle değildir. En iyi stratejiniz, belirli bir rotanız için hangi günlerin en ucuz olduğunu görmek için tüm ay boyunca hızlı bir fiyat elde etmektir.Nasıl olduğu konusunda yardımcı olmak gerekirse

 

1. Adım :   Skyscanner.com websitesine girin ya da uygulamayı indirin

2. Adım:    Kalkış ve Varış yerlerinizi girin

3. Adım:    ''Tek yönlü''yü seçin(gidiş-dönüş yolculuğunuz olsa bile- sadece uçacak ucuz günleri belirlemek için )

4. Adım:    Bir bilgisayarda. ''Kakış'a tıklayın, ama bir tarih girmek yerine ''Tüm Ay''ı ve ardından ''En Ucuz Ay'ı seçin, böylece en ucuz olanı görmek için tüm tarihleri tarayabilirsiniz. Hangi tarihin en ucuz olduğunu kolayca görmek için ''Arama Uçuşları'nı tıklayınız.

 

Mobil uygulamada:Ayrılış tarihine dokunun, ardından görünümü “Grafik” olarak değiştirin. En ucuz tarihi bulmak için sola ve sağa kolayca kaydırabilirsiniz ve fiyatı görmek için çubuklardan birine dokunun.

 

Varsa, dönüş uçuşunuz için bu adımları tekrarlayın. Bir rezervasyonda hala gidiş-dönüş rezervasyonu yaptırabilirsiniz, ancak bu adımları ilk önce gidiş gelişiniz için hangi tarihlerin genellikle giriş / çıkış yapmak için daha ucuz olduğunu görmenizi sağlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış