Rezervasyonlarim
Özel Havuzlu Villalar
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Özel Havuzlu Villalar

Özel Havuzlu Villalar Hakkında Bilgi..
Özel havuzlu villalarda tatil fırsatını kaçırmayın.Özel havuzlu villalar da tatil tamamen sizlere ait olan villalarımızın sizler için hazırlanmış olan özel havuzlarımız sadece sizlere aittir.Her mevsim kiralama yapabileceğiniz villalar soğuk aylarda sizlere kapalı havuzlu ısıtmalı villalarda tatil yapma imkanı sunmaktadır.Özel havuzlu villalar da tatil yaparken her sabah erken saatlerde villa bakıcımız gelerek sizleri rahatsız etmeden havuz ve bahçe kontrollerini sağlamaktadır. Havuzların ölçümlerini yaparal gerekli olan ilaçlamları yapmaktadır.

Kiralık villalarımızda ki özel havuzlu villaların havuzları sadece sizlere özeldir.Özel havuz ve bahçeye sahip olan villalar geçirebileceğiniz en önemli en güzel tatil yapma fırsatını sizlere sunuyor.

Bilhassa aile tatilleri için özel şekilde sunulan özel havuzlu villalar hizmetlerinde dikkat edilen en önemli konulardan birisi mahrumiyetin korunabilmesidir.Bu kapsamda sunulan muhafazakar seçeneklerin değerlendirilmesi de mümkündür. Yani isterseniz havuz,deniz manzaras, bahçe ve teras keyfi gibi her imkanı tamamen mahrumiyet içerisinde kullanmanız mümkün olacaktır .Size ait alanda en keyifli tatili tamamen özgürce gerçekleştirebilirsiniz.Dilerseniz özel havuzlu villaların bahçesinde ailenizle beraber mangal keyfi çocuklarınızla bahçeisnde eğlence dolu zaman geçirebilirsiniz. Şimdi sizler de özel havuzlu villalarımızı buradan inceleyin ve bu fırsatı kaçırmayın.

Özel havuzlu villalarda nasıl Tatil yapabilirim ?

Tatil fırsatını kaçırmamak için her zaman erken rezarvasyon sizler için daha iyi oalcaktır. Hem daha fazla seçeneker sizlere sunulacak hem beğenmiş olduğunuz özel havuzlu villalarda tatil yapma imkanı elde edeceksiniz. Rezervasyon oluşturduktan sonra , rezervasyon yapmış olduğunuz özel havuzlu villalarımızda konaklama yapabiliyorsunuz.

Ortalama Havuz Boyutları Nedir ?

Ortalama olarak havuz derinliği 1,55 m genişliği 4 m uzunluğu ise 8 m olarak ortalama ideal ölçülere sahip havuzlarımızın Genellikle sitemizde bulunan özel havuzlu villaların ortalama havuz ölçüleri ile aynı durumdadır.

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış