Rezervasyonlarim
Neden Kalkan'da Kiralık Villa
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Neden Kalkan'da Kiralık Villa


Neden Kalkan’da Kiralık Villa?



Kalkan, Antalya Kaş'a bağlı küçük ama şirin bir tatil cennetidir. Antalya'nın göz bebeği olan Kalkan dar sokaklarıyla ve plajıyla ünlüdür. Kaş'ın 25 km batısında yer alan ve daha küçük ancak daha çok olanaklara sahiptir.

Kalkan, Osmanlı döneminden kalma karakteristik bir özelliğe sahip ve bunu korumuştur. Modern yapılara sahip bir çok kiralık villa seçeneklere sahip üç binin üzerinden kiralık villaseçenekleri mevcuttur. Kalkan'da kiralık villalar yanı sıra modern otelleri ve pansiyonları da vardır. Her bütçeye uygun ve her kesime uygun tatil seçenekleri vardır. Kalkan el değmemiş küçük masmavi bir cennettir.

Kalkan'da bir çok kiralık villa seçenekleri olması ve her kesime hitap etmesinden dolayı bir çok tatilciyi ağırlamaktadır. Kalkan tatilciler için iyi bir seçime sahiptir.

Kalkan'a gelen tatilcilerin çeşitliliği Kalkan'ın ne kadar eşssiz bir yer olduğunu göstermektedir. Her kesimden tatilcilerden yanı sıra her ülke vatandaşınında uğrak yerindendir. Özellikle İngilizlerin sıklıkla tercih ettiği yer olan Kalkan, gutbetçi Türklerin ve diğer başka ülkelerden de çok fazla tatilci ağırlamaktadır. Bunun bir çok sebebi vardır. Kalkan, bir çok eşşsiz güzelliklere sahip olan yerlere merkezi konumda bulunması. Bunlardan'dan bir kaçı Saklıkent, Fethiye, Kaputaş, Kaş, Patara, Kekova gibi gezilmesi ve görülmesi gereken yerlere çok yakındır. Kalkan'ın tercih edilmesinin diğer bir sebebine bakacak olursak. Kalkan'da çok fazla konaklama seçeneği vardır. 3000'in üzerindekiralık villa seçeneği, yüzlerce pansiyon seçeneği ve oteller bulunmaktadır. Böylelikle çok fazla tatilciye ev sahipliği yapmaktadır.

Kalkan'da bu kadar fazla kiralık villa seçeneğine karşın her aileye uygun kiralık villalarda mevcuttur. Özellikle son zamanlarda Kalkan'da kiralık muhafazakar villalar sıklıkla tercih edilmektedir. Dünyada villa sektörü açısında ön sıralarda yer alan Kalkan, villa seçenekleriyle dünyada üst sıraları zorlamaktadır. Kiralık muhafazakar villaları yanı sıra, geniş aileye uygun15 odaya kadar olan villalarımız, çocuklu ailelerimiz için kiralık çocuk havuzlu villalarımız, balayı çiftlerimiz için kiralıkbalayı villalarımız ve kış aylarına uygun kiralık sıcak havuzlu villalarda mevcuttur. Bu seçenekleriyle dikkatleri üzerine çeken Kalkan, Antalya Kalkan'da kiralık villa sektöründe ön plana çıkmıştır. 

 

Kiralık Villalarımız içinTıklayınız,  Balayı Çiftlerine Uygun Villalarımız için Tıklayınız, Geniş Aileye Uygun villalarımız için Tıklayınız, Çocuk Havuzlu Villalarımız için Tıklayınız, Muhafazakar Villalarımız için Tıklayınız,  Lüks Villalarımız için Tıklayınız, Ekonomik Villalarımız için Tıklayınız

 

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış