Rezervasyonlarim
Muhafazakar Villa Nedir ?
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Muhafazakar Villa Nedir ?

Muhafazakar Villa

Villa Rotam olarak misafirlerimizin neler istediğine önem verilip villarımızı misafirlerimizi daha kolay yönlendirmek için katogorize ederiz. Bu katorilerin bir kaçını sayacak olursak; Balayı Villaları, Çocuk Havuzlu Villalar, Denize Yakın Villalar, Kış Aylarına Uygun Villalar, Ekonomik Villalar ve Muhafazakar Villalar olarak sıralayabiliriz. Muhafazakar Villayı ele alacak olursak; muhafazakar villalar, bina yapımında ya da bina yapımından sonraki aşamada muhafazakar ailelerimiz için bina yapımı havuzun dışarıdan başkaları tarafından görünmeyecek şekilde dizayn edilmesiyle oluşturulur. Bu muhafazakar villalarımızın kendisine ait havuzu ve bahçesi bulunmakta olup dışarıdan hiç bir şekilde görünmeyecek şekilde perdeleme sistemi ile ya da duvarların yükseltmesiyle muhafazakar hale getirilir.

Bu sayede villada konaklayan misafirlerimiz gözlerden uzak kimsenin göremediği bir villada konaklama imkanı sunuyoruz.

Muhafazakarvillalarımız, dışarıdan havuz terası görünmediği için misafirlerimiz rahatlıkla havuza girebilir ve güneşlenebilirler.

Muhafazakar villalar, özellikle son yıllarda popülerliğini artırmış durumda. Villa Rotam bu villalara öncelik vermektedir. Villalarımız görevliler tarafından yapılan kontrollerden sonra muhafazakar villalar listesine eklenir.

MUHAFAZAKAR VİLLALAR NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ ?

Özellikle Kalkan bölgesinde yüzlerce muhafazakar villalarımız bulunmaktadır. Aileler, balayı çiftleri ve arkadaş gruplarının sıklıkla bu villaları tercih etmektedir. Bunun sebebine bakacak olursak; balayı çiftlerimiz, ailelerimiz ya da arkadaş grupları daha önceleri otellerde bu imkandan faydalanırken son yıllarda villaya yönlenmeye başladılar. Otellerde erkekler ve kadınların ayrı havuzları olduğundan dolayı burada tatilini geçiren misafirlerimiz beraber havuzda tatilini yapamıyor. Villada kalan misafirlerimiz bu rahatlığı daha uygun fiyatlara sağlayabiliyoruz.

Villa Rotam olarak misafirlerimizin yaşam alanlarında gerekliği özgürlüğü sağlamaktayız. Misafirlerimize haftalık 1500 TL gibi uygun bir bütçeyle de bu imkanı sunabiliyoruz. Muhafazakar villalarımızın bu denli yükselişte olmasının bu gibi bir çok nedeni var. Daha güçlü wifi, kendi yaşam alanı, sadece tatile geldiğin kişilerle aynı masada oturma imkanları, villalarımızın tam donanımlı olması vs. bir çok neden vardır.

İslami şartlara uygun olarak dizayn edilen bu villalarımızda uygun bütçeyle konaklama fırsatı sunabilmemiz bizleri ve muhafazakar villaları daha popüler hale getirmiştir. Sizlere özel yaşam alanı olan bu gibi durumlarda tatilinizden daha keyif alır duruma gelebiliyorsunuz.

Sizlerde tatilinizi özel kılmak istiyorsanız bizlerle iletişime geçiniz.

 

 

 

Muhafazakar villalarımız için tıklayınız.

 

 

Muhafazakar Villalar  Helal Villalar İslami Villalar

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış