Rezervasyonlarim
Isıtmalı Havuz
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Isıtmalı Havuz

Isıtmalı Havuz

Genel olarak bir anlayış vardır. Bu anlayışa göre tatil yazın yapılır. Tatil denilince de akla deniz, kum, güneş ve sıcak hava gelir. Fakat herkesin zamanı, işi ya da başka problemleri, onların yazın rahat bir tatil yapması için uygun koşullar oluşturmayabilir.Çeşitli sebeplerden dolayı yazın tatile gidemeyen bu insanların ise tatil yapabilecekleri en iyi zamanlardan biri ilkbahar aylarıdır. Fakat yaz olmaması ve havanın biraz serin olmasından dolayı bu tür mevsimlerde denize girmek problem olabilir. Bu yüzden de havuzu ısıtmalı villa kiralamak en iyi çözümlerdendir.Bizler de Villa Rotam Olarak sizlere İstediğiniz Kiralık ısıtmalı havuz hakkında detaylı bilgi verebiliriz.

Nasıl Çalışır?

Isıtmalı havuzluvillalarda tatile gelen kişinin en büyük avantajı, havuzunun suyunun her daim sıcak olmasıdır. Bir kural vardır eğer dışarı serin ise su ılık ve ya sıcak olur. Bura da ise dışarıda hava ne kadar sıcak ve ya soğuk olursa olsun, havuzunuzun suyu her daim sıcak olacaktır. Çünkü bunun için tasarlanmıştır. Havuzun sürekli sıcak kalmasının sebebi ise, havuzun içine eklenen elektrik ile çalışan bir ekipmandır. Bu ekipman yeri geldiğinde suyun sıcaklığını 30 dereceye kadar arttırabilir. Bu tür aparatların adı havuz ısı pompası olarak geçmektedir. Bu ısı pompaları havuzun büyüklüğü yani kaç metre küplük su aldığı, o an ki mevsim, o an ki hava sıcaklığı, o an ki su sıcaklığı gibi etkenlere bakılarak ayarlanır ve su, istenilen derecede ısıtılır. İster su filtresi olsun ister havuz usu pompası olsun havuzu ısıtmalı kiralıkvillalarda bu tür aparatlar takılırken dikkat edilmesi gereken ilk husus havuzun hacmidir. Eğer havuzun taşıdığı su miktarına uygun pompa ve ya filtre aparatı takılmaz ise, havuz gerektiği kadar ısınmayabilir ve ya filtre işlemi gerçekleşmeyebilir.

Her Mevsim İçin İdeal!

Eğer siz de yazın tatil yapmayı sevmiyorsanız, işiniz gereği çıkamıyorsanız ve ya bir hastalığınızdan ötürü güneşe çıkamıyor iseniz, bu tür villalar tam da size göre. Çeşitli sebeplerden tatile bir türlü çıkamayan sizlerin ister ilkbahar isterse de kış olsun, her daim sıcak bir havuzda yüzmenize olanak sağlayan bu tür villalar hep mevcuttur.

Villalardaki sıcak havuz sıcaklığı ortalama olarak28 , 29 , 30dereceye kadar çıkmaktadır daha üst düzeylere çıkamaz çünkü daha üst düzeylere çıkarsa suyun daha da buharlaşmasına neden olacaktır bu buharlaşma da havuzda sağlığımızı bozacak bakteriler üretecektir . Bu yüzden siz değerli misafirlerimizin sağlığı bizim için daha önemli olduğu için sizler için en sağlıklı olan derecede çalıştırmaktayız .

Villa Rotam Her zaman sizin Sağlığınızı Düşünmektedir.

Havuz Isıtmalı Villalarımızı Görmek İçin Lütfen  Linke Tıklayınız:

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış