Rezervasyonlarim
Kalkan Plajları
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Kalkan Plajları

Kalkan,Plajları Hakkında bir kaç bilgi vereceğim sizlere.

Kalkan da toplamda 4 tane plaj var 1 tanesi halk plajı geriye kalan 3 tanesi de özel plajlar.

Sıralamalı olarak hepsinden tek tek bahsedeceğim sizlere.

Öncelik olarak Halk plajı'ından başlamak istyorum.

Kalkan Halk Plajı
Şehrin tam orta tarafında yer alıyor 3-4 tane ayrı ayrı sokak üzerinden ister yürüyerek isterseniz araçla gidebilme imkanınız var. Ancak yoları biraz yokuşlu oldugu için araçla gitmeniz daha makul durumda . Ayrıca plajda guzel park alanı yok o yuzden sabahın erken saatlerden gitmeniz sizlere rahat park edebilirsiniz.Denizi kısmen soğuk durumda dağlardan gelen kaynak suyu denize karışıyor denizin çoğu yerleri soğuk bu da ağustosun en sıcak döneminde sizi çok tatmin ediyor ve ferahlıyorsunuz.

Deniz kıyısı biraz taşlı durumda yani taşları biraz büyük deniz ayakkabısı ile gelmeniz daha iyi sizin için plajda yürümeniz .Plajda tuvalet duş ve Giyinme kabinleri var ancak şezlog ve şemsiyler ücretli dilerseniz kendi sandalyenizi felan getirebilirsiniz gelirken onlara bişey istemiyorlar . Plaj yeterince büyük ve o kadar kalabalık olan bir yer değil. 

KALAMAR BEACH CLUB

Kalamar beach club,kalkanın doğu kısmına yer almaktadır . Kalamar da kalkanın en sakin yerlerinden biri diyebilirim ev çok villa çok ama çok sakin bir yer Plaj kısmı da çok güzel ve ferah bir yer orasının ortamı beton yani denize sıfır şekilde beton uzunlugu var ordan denize girebliyorsunuz. Müzikler eşliğinde deniz keyfini sürebilirsini.

KALKAN BEACH PARK

Kalkan beach park, kalkanın doğununda bulunmaktadır orası da aynı şekilde özel plajdır özel hizmet ve sakib bir yerdir . Orda denize girdiğiniz zaman doğa ve deniz birleşiminde denize giriyorsunuz bu da çok eşsiz bir mutluluk tanıyor sizler için detaylı bilgilendirme ve yorumlar için web sitelerinden kontrol edebilirsiniz.

MAHAL BEACH

Mahal beach, kalkanın en çok güzel olan en çök beğenilen plajları arasında yer alamktadır. Kalkan orta alanda yer alır haritalardan ismini yazarak kolayca gidebilirsiniz.Her plajda oldugu gibi şezlong ve şemsiyeler ücretlidir.Denize 0 bölgede yer almaktadır fakat yürüyerek gitmenizi tavsiye etmem araçla gitseniz daha makul durumda. Yolları yokuş oldugu için genelde kalkanın yüüryerek biryere gitmek heleki denize gittmek cidden çok zor olabiliyor o yüzden araçla gitmeniz iyi durumda olabilir sizler için fotoğraflarını ve detaylı bilgi için internet üzerinden ismini yazabilir ve yorumlardan yapılan yorumları okuabilirsiniz ve fotoğraflarını da kontrol edebilirsiniz .

kalkan kiralık villalar için tıklayabilirsiniz

islamlar kiralık villalar için tıklayabilirsiniz.

balayı kiralık villalar içi tıklayabilirsiniz.

korunaklı kiralık villalar için tıklayabilirsiniz.

jakuzilı kiralık villalar içi tıklayabilirsiniz.

ekonamik  kiralık villalar için tıklayabilirsiniz.

denize yakın kiralık villalar için tıklayabilirsiniz.

deniz manzaralı  kiralık villalar içi tıklayabilirsiniz.

sıcak havuzlu  kiralık villalar için tıklayabilirsiniz.

lüks  kiralık villalar içi tıklayabilirsiniz.

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış