Rezervasyonlarim
Kışın Kapalı Havuzlu Villalar
13.10.2022 19:58:00
0 Görüntüleme

Kışın Kapalı Havuzlu Villalar

Kışın Kapalı Havuzlu Villalar 

Kışın Villalar normalde kapalıhavuzlu olmaları tercih edilir çünkü kalkan ve çevresi 15-20 ekim ayıdnan sonra soğumaya başlar havaların soğuması ile birlikte dış havuzların ( açık havuz ) da soğumasına sebep olur bu yüzden bizler de genel olarak kapalı havuzları tercih ederiz Villa Rotam sayfasındaki ısıtmalı havuzlar sekmesinden neden bahsettiğime bakabilirsinz.

İç Kapa havuzlar 29-30 dereceye kadar çıkmaktadır ısısı daha fazla yükseltilemez çünkü bakteri ve hastalık üretilmesine sebep olur sağı solu üstü tamamen kapalı oldugu için sağlıklı değil açıkçası 29 30 dereceden sonra havuzun ısıtması .

Genelde islamlar bölgesindeki villalarımzda ısıtma havuz bulunmaktadır günlük belli ücretleri oluyor havuzdan havuza değişiyor fakat ortalama olarak 100 tl - 200 tl arası fiyatları oluyor günlük fiyatları sizler de istediğiniz villaya göre istediğiniz villaya göre karar verebilirsiniz.

Extra olarak Kalkanda kışın ne yapabilirim 

Aslında pek de yapacak bişey yok :)

Aralık aylarında kalkan sakinleşmeye başlar sadece yerliler ve tek tük tatilci misafirlerimizden yer alır kışın kalkan çok sakin sessiz ve biraz da soğuk bir kalkan olur .

Genelde villalarda zaman geçirebilirsiniz kış ayında zaten günlük fiyatları da düştüğü için kışın uzun süreli tatil de yapabilirsiniz açıkçası .

Çoğunlukla misafirlerimiz beğendikleri villayı 15 gün 25 gün hatta 2 3 ay rezarvasyon yapanlar da oluyor.

Bence çok fazla zaman kaybetmeden kış gelmeden erkenden yerinizi ayırtın .

Villalarımızın normal oda ısıtmaları klima yardımı ile ısınıyor her odada klima oldugu için çok rahat bir şekilde odalar (villa) ısınıyor o kadar aşırı soğuk olmadıgı için kalkan . Çoğunlukla ılıman geçer.

Kapalı havuzlu villalar'ın avantajları;

Kapalı havuzlu villalar normal villalara göre bir tık daha üstündür.

Çünkü hem kapalı hem açık havuzu olduğu için istediğiniz zaman istediğiniz havuzu kullanabilirsiniz.

Tabiki bu kapalı havuzlu villalarımızda da her türlü imkanlar var havuz temizliği olsun villadaki malzemeler olsun hepsi aynı şekilde.
Kapalı Havuz Temizliği Nasıl Olur

Kapalı havuz temizliği havuz dairesinden olur sabahları villa sorumluları erken saatlerde gelir zaten havuz dairesi villanın altında oldugu için ne sizi görebilir villanın bahçesine geldğine ne de siz onu görebilirsiniz havuz dairresinden ilaçlama ölçümlerini yaparak ilaçlamasını yapar villa sorumluları .

Havuz dairesini girişi farklıdır villanın en alt tarafında bulunur kesinlikle villa için veya başa bir yerine girilmez zaten villanın kapısının anahtarı sadece sizlerde bulunmaktadır.

Kapalı hazuların yani ısıtmalı havuzların ısıtmasını yazın da açtırabilme özelliğiniz var unutmayın .

Kapalı havuzlu villaları burdan kontroledebilirsiniz.

ARA
iconWHATSAPP
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
  • Konaklama Süresi5 Gece
  • Konaklama Tutarı
  • Temizlik Ücreti300₺
  • Elektrik Ücreti300₺
  • Ön Ödeme2.600₺
  • Girişte Yapılacak6.300₺
  • Toplam10.250₺
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış